Mamma Steffi

Om vardagen som mamma, fest, resor och annat värt att skratta och le för.

Kista gallerian idag...

Allmänt Permalink0
Vi ska iväg till Kista gallerian idag, vi ska ha en mys dag med familjen. Titta på mysiga presenter och annat. Pappa Seydous bror, farbror Christoffer tar studenten den 11 juni. Det kommer bli så kul. Vi ska upp till Skellefteå den 10 juni, då fyller min syster moster Karo 21 år också. Så vi får nog fira Lilla Karo dagen innan. Hur som helst så ska det bli toppen kul med lite shopping idag.
Så vi syns i Kista senare idag alla fina...

Heja Sverige...ehm....

Allmänt Permalink1
Helt ärligt, skojar folk med mig? Vad händer med Sverige i år asså. Ingen Eurovision final det är en rejäl skandal. Fast det är inte Sveriges fel i storhet utan Europa ÄRLIGT, hur dålig musik smak har inte ni? Ukraina i final give me a break! Äntligen så skickar vi en jätte toppen låt till Eurovision och så kommer den inte med i final. Ne, jag är jätte besviken. Eurovision var liksom vår sista chans i år. Sverige är inte ens med i fotbolls VM, och hockey laget skötte ju sig si sådär i hockey VM men bra med brons plats iaf. Ne...usch och blä. Vilken tur att Kronprinsessan ska gifta sig i sommar, då har vi Svenskar nåt roligt att se fram emot för i allt annat verkar vi ju suga!

Så heja heja Sverige vettja...!!

Woho...

Allmänt Permalink0
Börjar på min fina praktik på måndag=) Det kommer bli så kul!! Ville bara uppdatera er, så från och med måndag så ser ni mig på Karlaplan inne i redaktionen hos 3tjejer.se.
Woho....


Till top