Mamma Steffi

Om vardagen som mamma, fest, resor och annat värt att skratta och le för.

Äntligen!!!

Allmänt Permalink0
Äntligen en dag utan feber, Marley vaknade utan feber idag. Vi drog till vårdcentralen i Blackan för ännu ett läkarbesök efter att vi hittade blåsor på tungan. Stackars bebis! Vi känner att vi inte fick så bra "behandling" med dom andra läkare från Karolinska, jag kände på mig att det inte var vattkoppor men fy fan vad dom envisades med det. Det kom iaf fram att det var svinkoppor, så äntligen så fick vi en salva med antibiotika och en munsalva för blåsorna. Nu väntas behandling i typ 7-10 dagar. Äntligen blir det bättre hoppas vi!!

Förresten så hittar jag inte min kamera laddare, tråkigt att jag inte kan lägga upp bilder.
Nu är man i tensta med en trött liten tjej, dags att åka hem.
Kram på er!

Sjuk bebis....

Allmänt Permalink0
Då orkar man äntligen sitta vid datorn. Har haft så mycket att göra med Marley, vi var på barn akuten på Karolinska i Solna på lördag natt. Marley vaknade med jätte hög feber och skrek hysteriskt. Läkaren misstänker vattkoppor, hon har små röda prickar runt hela munnen, kanske inte jätte runt prickiga men typ såriga små saker. Inte så mkt till hjälp på lördagen så vi drog till närakuten i Karolinska på söndag efter att ha pratat med en sjuksköterska på vårdguiden(hon tyckte vi skulle åka just dit). Fy fan vilken kö, fick sitta och vänta i nästan 3 timmar. Massa hostiga snoriga barn, ursäkta men jag vart lite hypokondriskt efter den besöket, nu tror jag att jag har allt möjligt. Hur som helst så hittade dom inget på Marley, dom tog både halsprov och blodprov. Den läkaren tror att "utslagen" kommer på grund av den höga febern och han tyckte vi skulle avvakta tills imorgon, om det inte blir bättre så måste vi tillbaka.
Usch å blä för att vi fortfarande inte vet vad detta är. Hoppas morgondagen blir bättre och glada är vi att min fina mamma är tillbaka så att man får lite stöd.
God natt alla fina!

Barnsjukhuset...

Allmänt Permalink1
Stackars Marley, vi ringde vårdguiden nyss efter att jag upptäckte att hon har en röd prick som ser ut som en finne på mungipan och en på hakan. Kan tydligen vara massa saker, ååh blir så nervös och rädd!! Hennes feber har gått upp till 39-40 grader, det betyder då att det inte längre är hennes tänder. Nu så sover lille skutt så vi ska avvakta och dra till Astrid Lindgrens barnsjukhus i natt!
Önska oss lycka till allihopa!!
Till top