Mamma Steffi

Om vardagen som mamma, fest, resor och annat värt att skratta och le för.

Skellefteå nästa

Allmänt Permalink0
Då har man äntligen en lugn stund, har haft massor att göra idag. Har stor handlat massa blöjor och välling. Och så har Marley fått en ny barnvagn, en lättare resevagn. Vi ska ha family trip upp till Skellefteå och hälsa på familjen Bergman. Kommer vara så skönt att komma bort ett tag, alla ser fram emot att vi kommer och jag längtar till svärmors matlagning!! Jag går fan alltid upp i vikt när jag åker upp dit. Vi planerar att åka skoter och annat skoj, jag har aldrig suttit i en sån jag är en äkta sthlmare...eller ja, äkta före detta Rinkeby barn rättare sagt så sånt har jag aldrig rört förr. Men det ska bli spännande! Bara att ta på sig varma kläder och ge sig i väg till den Norrländska kylan. Syns på landet, eller ja Skellefteå!

God mat

Allmänt Permalink0
Marley sover så sött och pojkvän tittar på film, jag har äntligen tid med bloggning. Lagade mat idag, värsta grejen! Spaghetti och köttfärs sås, jag är ingen riktig höjdare i köket men fan vad gott det blev. Man känner sig nästan jätte duktig när man lyckas i köket. Annan mat jag knäcker på är lasagne och korv stroganoff. Nästan så att jag borde öppna min egen Catering. Tips för att få en jätte god stroganoff, häll lite citron krydda, jätte mumsigt! Man kan ha i majs också om man vill vara lite crazy. Bakning där emot, det går så där. Har problem med att röra mjöl, låter nog konstigt men att knåda deg är inte min grej. Snart läggdags för mamma Steffi, får se vad som händer imorgon och vad det blir för middag!(det blir inte jag som lagar då)

Jag sa det...

Allmänt Permalink1
Tvättat, pratat med dagis, lägenhets hunting och myst  och lekt. Vilken underbar dag. Har haft lust att springa ut och leka i snön, men det är nog alldeles för kallt för det. Kan göra en snögubbe på balkongen, funkar nog lika bra. Någon annan som också längtar till SOMMAREN!??
På tal om sommar, skönt att man har sommarhus i Spanien. Kan njuta med en drink i stranden med eftermiddags solen när man vill, dra ut och bada i poolen och snacka skit om folk. Nåt som alltid är kul. Vaddå styla med sitt sommarhus? Jag? aldrig!
För er småbarns föräldrar som aldrig har vart utomlands, jag rekommenderar det. Det är många som tror att det är jobbigt, men det är inte det. Utan nästan roligare än vanligt. Man kan göra exakt allt förrutom att ha sex på parkeringar, festa till gryningen med barnen är nog inte så smart och supa sig redlöst så klart. Men att gå ut på strand promenader sitta på en bar ta en drink med ungen i barnvagnen funkar utmärkt. Det finns massa familjer som snurrar omkring med barnen, små festar, skrattar och njuter. Så ut och res! Ses i Spanien i sommar!

              
Till top