Mamma Steffi

Om vardagen som mamma, fest, resor och annat värt att skratta och le för.

Söta

Allmänt Permalink4
Jag letade efter några jätte viktiga papper idag. Jag hittade inte dom så jag började gräva i garderoben. Då hittade jag dom här jätte söta kläderna som min mamma köpte till Marley när hon var i Uruguay. Visst är dom söta? Dom är helt nya och oanvända. Tänk vad man kan hitta när man gräver lite!Min lilla tjej är så flickig, hon kommer älska dom här=)

Var det nån som sa att det är vår? På riktigt?

Allmänt Permalink2
Jag blir förvirrad. Ena dagen så är det soligt och sen regn. Man blir ju förvirrad, man vet inte vad Marley ska ha på sig på morgonen till dagis. Nu så har hon vinter overall fortfarande, med hennes fina Bamse regn kläder. Eller galoner som pappa Seydou säger(heter tydligen så) men jag hade aldrig hört det förr innan han sa det. (Hmmm!!!)
Hur som helst så är lilla jag själv idag igen, och idag så är det faktiskt tvätt dags.

Just det...något som råkade hända igår förresten. Jag råkade öppna grannens Röda Korset tidning(Sorry Grannen). Post mannen la den i fel brevlåda, så det var faktiskt inte helt mitt fel.
Det är i allafall en jätte intressant tidning, Henry heter den. Men jag undrar om man verkligen kan lita på Röda korset efter att en gubbe som jobbade där tog massa miljoner från kassan?....Ja ni, det är väl värt att tänka på.
Nu så måste jag bara lämna tillbaka tidningen. Får försöka plasta ihop den så gott det går!!

Hörs sen alla fina!

Mama time

Allmänt Permalink3
Jag är helt själv med en kopp kaffe, vår laptop och hög musik. Wow, det var ett tag sen, har sån lust att hitta på något men alla mina nära och kära är upptagna. Kan inte någon sjukanmäla sig från jobbet eller skolka från skolan för att umgås med mamma Steffi?

Tänk att det skulle vara en sån fin dag idag, jag kanske blir lite crazy och drar och shoppar i V-centrum
Ses kanske där!Till top