Mamma Steffi

Om vardagen som mamma, fest, resor och annat värt att skratta och le för.

Det här måste vara årets bästa låt

Allmänt Permalink0
Jätte super bra låt den här, Gyptian-Hold you. Det måste nästan vara årets låt asså!
Ett måsten till alla musik älskare tycker jag.
Videon är väl super B och dålig, inte så mycket att säga om den egentligen, men lyssna på låten vettja!!!
Ha en bra dag!

Mamma Steffi

Idag en vanlig dag

Allmänt Permalink0
Marley är på dagis, pappa Seydou är ledig och vilar och jag har haft mys frukost med finaste Rebecka och Amanda. (Mina grannar som jag har börjat hänga med) Det verkar bli en bra dag den här.
Jag har inte skrivit på några dagar, det har vart lite upp och ner med mitt humör. Jag har nog lite små prestationsångest av olika slag. Låter konstigt kanske, men jag känner mig så himla rastlös, jag som har så mycket talang(tycker jag själv), borde väl få ett jobb på någon tidning.
Det verkar som att bara för att man inte skriver om sex eller dagens skit outfit så är man ointressant?! Eller? ne nu vimsar jag bara...Ignorera mig!

Något kul är då att vi har köpt en väldigt snygg ny TV, det var för fan dags verkligen. 42 tums är den...and we love it. Och så har vi köpt en ny super bra och fin dammsugare, som har såna lukt kulor som får lägenheten att lukta blommor. Vilka grejer det finns asså...technology people!
Väntar fortfarande svar från fotbollsverige.se (för er som bryr sig), han verkar lite små seg den människan. Hoppas hoppas hoppas på svar snart!
Intressant liv tycker ni nog, jajemän säger jag då. Även fast man klagar ibland så älskar jag mitt liv.

Ha en bra dag allihop.
Mamma Steffi

Börjar Sverige bli ett skit land?

Allmänt Permalink0
Vad fan hände?? Helt ärligt mina kära medmänniskor, vad fan hände idag? Nästan så att man inte riktigt reagerar här på soffan.
SD i riksdagen, det är ju för jävligt! Och ni som röstade på dom och sitter där och försvarar att SD inte är främlingsfientliga kan dra åt helvete.
Ni ÄR rasister ska ni veta!!

Ååååh vad arg jag är......jag går och lägger mig innan jag slänger ut mig alltför mycket skit!


-En arg mamma Steffi-
Till top