Mamma Steffi

Om vardagen som mamma, fest, resor och annat värt att skratta och le för.

Jag sa det...

Allmänt Permalink1
Tvättat, pratat med dagis, lägenhets hunting och myst  och lekt. Vilken underbar dag. Har haft lust att springa ut och leka i snön, men det är nog alldeles för kallt för det. Kan göra en snögubbe på balkongen, funkar nog lika bra. Någon annan som också längtar till SOMMAREN!??
På tal om sommar, skönt att man har sommarhus i Spanien. Kan njuta med en drink i stranden med eftermiddags solen när man vill, dra ut och bada i poolen och snacka skit om folk. Nåt som alltid är kul. Vaddå styla med sitt sommarhus? Jag? aldrig!
För er småbarns föräldrar som aldrig har vart utomlands, jag rekommenderar det. Det är många som tror att det är jobbigt, men det är inte det. Utan nästan roligare än vanligt. Man kan göra exakt allt förrutom att ha sex på parkeringar, festa till gryningen med barnen är nog inte så smart och supa sig redlöst så klart. Men att gå ut på strand promenader sitta på en bar ta en drink med ungen i barnvagnen funkar utmärkt. Det finns massa familjer som snurrar omkring med barnen, små festar, skrattar och njuter. Så ut och res! Ses i Spanien i sommar!





              
#1 - - Steevie (En av kippes kompisar):

Fan vad stor hon har blivit :D !

Och så fruktansvärt söt.. :)

Till top